top of page
5.jpg

SISÄLLÖNTUOTANTO

kiinnostavaa - laadukasta - erottuvaa

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan kaikkea yrityksen tuottamaa sisältöä. Se kattaa kokonaisuudessaan kaiken aina videosta kuvaan, tekstiin ja äänisisältöön.

JMK Marketing palvelut keskittyvät kuva- ja tekstimuodoilla tehtyihin julkaisuihin sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin, blogeihin ja tietysti nettisivuihin.

 

Onko sinulla ajatus tai idea, mutta et saa sitä muotoiltua selkeäksi tekstikokonaisuudeksi? Tarvitsetko lisäapua myyvien tuotetekstien, informoivien ohjeiden tai rennompien somejulkaisujen teossa? 

Ota yhteyttä niin luon ideastasi näkyvän!

2.png

Somejulkaisu

Yhtenäinen, selkeä ja brändin mukainen somesisältö herättää mielenkiintoa sekä luo uusia liidejä ja asiakkaita. Kun sisältöstrategia ja visuaalisuus on suunniteltu huolellisesti, saadaan somekanavista tehokkaita myyntikanavia.

Tehdäänkö sinunkin Instagram-feedistäsi katseenvangitsija?

1.png

Uutiskirje

Uutiskirjeet ovat edelleen suosittu viestintämuoto, jolla saadaan luotua erinomaista kohdennettua markkinointia. Jo valmiiksi kiinnostuneille asiakkaille on tehokkaampaa viestiä yrityksen ajankohtaisista tapahtumista, sillä myyntiprosessi on huomattavasti lyhyempi. 

Haluaisitko toteuttaa kohdennettua markkinointia sähköposteilla?

Blogi

Blogin ansiosta voit kasvattaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa sekä kävijämääräluvuissa. Lisäät yrityksesi uskottavuutta, kun lukijat huomaavat, että tiedät kertomastasi aiheesta. Tässä kohtaa astun mukaan kentälle luomaan tekstisi sopivaan muotoon.

3.png

Nettisivu

Nettisivutkin tarvitsevat sisältöä yhtä paljon kuin muut kanavat, vaikka sivuja tulisi harvemmin päiviteltyä. Oman yrityksen esittely voi olla haastavaa saada oikeanlaiseen muotoon, koska tietoa aiheesta on todella paljon. Karsitaan siis yhdessä liika tieto pois ja rakennetaan selkeät tekstikokonaisuudet sivuillesi.

4.png
2160 x 1080.png

Sisällöntuotannon tavoitteet

01

Tehdä
myyntiä

02

Saada uusia liidejä

03

Vahvistaa brändiä

04

Luoda tunnettuutta

bottom of page